10 Μάι, 2014

Posted in Παιδεία, Πολιτική, Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα, Χωρίς κατηγορία

Δελτίο Τύπου

707_0481_01.MP4.Still004Ευχαριστώ όλους και όλες όσους γέμισαν, με τη χθεσινοβραδινή τους παρουσία στην εκδήλωσή μου, το bar people’s, αλλά και όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν για διάφορους λόγους.

 

Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω:

1. Τον Πρόεδρο του Συλλόγου εργαζομένων του Υπουργείου Παιδείας κ. Κώστα Κοτζαμπασάκη, ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να προσέλθει στην εκδήλωση μαζί με τον αρμόδιο προιστάμενο του τμήματος Προγραμματισμού Δημοσίων Επενδύσεων Σχολικών Μονάδων,  του Υπουργείου Παιδείας κ. Μοναχό Αναστάσιο, ο οποίος είχε σύντομη αλλά σημαντική συνομιλία για το θέμα της χρηματοδότησης της αποκατάστασης του 30υ Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας  με τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας κ. Κωνσταντινίδη Αναστάσιο. Για την επόμενη εβδομάδα κλείστηκε ραντεβού στο Υπουργείο Παιδείας σε ανώτατο επίπεδο (αρμόδιου Υφυπουργού και Γενικού Γραμματέα) για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης χρηματοδότησης.

2. Τους Υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους κεντρικού τομέα με το ψηφοδέλτιο του κ. Σγουρού: κ.κ. :Κώστα Μπάστα, Άγγελο Βουράκη, Γιώργο Αρσένη  και  Πέτρο Γεωργίου οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με κατοίκους της συνοικίας  «Ειρήνη», η οποία είναι η πρώτη που θα αναμορφωθεί ριζικά  σύμφωνα με το σχέδιο Σγουρού για τα έργα γύρω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.  Έτσι αρχίζει να γίνεται πράξη η δεσμευσή μας απο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΝΕΟ» ότι  η συμμετοχή των κατοίκων στο σχεδιασμό και την εφαρμογή των περιφερειακών έργων του γηπέδου πρέπει να είναι άμεση.

3. Τέλος όλους τους γείτονες μου από την αδικημένη συνοικία «Ειρήνη» που παρευρέθηκαν και έτσι είχαν την  ευκαιρία να μεταφέρουν στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Αράπογλου τους χρόνιους προβληματισμούς τους αλλά και τις προτάσεις τους για ένα καλύτερο μέλλον της συνοικίας μας.

10 /5/2014

Νέα Φιλαδέλφεια

Ιωάννης Κατωπόδης